AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - İhsaniye İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Ramazan-ı Şerif Ayına Özel Pano ve Koridorlarımızı süsledik. Öğrencilerimizle Camilerdeki mukabele programlarına katıldık.

Mrt

Rehberlik servisi tarafından motivasyon, zaman yönetimi, verimli ders çalışma broşürleri hazırlanarak öğrencilerimizle paylaşıldı.

Mrt

Öğretmenimiz Ahmet AKTAŞ tarafından öğretmenlerimizle birlikte Hz. Muhammed’in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu makale taraması yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz İlçe Akıl ve Zeka Oyunların da 5 Derece aldı. 3 öğrencimiz İl Fianlinde İlçemizi temsil ettiler.

Mrt

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİNE ETKİLİ REHBERLİK VE DANIŞMANLIK KONUSUNDA SEMİNER VERİLDİ

Mrt

Öğrencilerimiz değerlerimizi anlatan broşür ve duvar gazetesi hazırladı.

Mrt

mam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla okul içi faaliyetler düzenlendi

Mrt

LGS Denemeleri haftalık olarak devam ediyor.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni tarafından okul öncesi öğretmenliği hakkında bili vermek  üzere ilçemizde bulunan anaokulu ziyaret edildi.

Mrt

Okulumuzda temiz ve ferah ibadet ortamları oluşturuldu.

May

Öğrencilerde, saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için, 'Milli ve Manevi Değerlerimiz ' konulu seminere katıldık.

May

Ögrencilerimiz ile birlikte cemaatle cuma namazını kıldık. Akabinde Sakalı Şerif ziyaretinde bulunduk.

May

Soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili bilgilendirme yapıdı.

May

Protokol ve resmi yazışma kuralları anlatıldı

May

Okul bahçemiz ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ile öğrencilerimizin beğenisini kazandı.